Графа трудно свалил хубавата Мария

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:03 / 12.02.2018
15296
Певецът Влади Ампов-Графа от 11 години е щастлив със съпругата си Мария и има един от най-стабилните бракове в шоубизнеса. Пред водещата Диана Любенова треньорът в "Гласът на България" обясни, че в лицето на половинката си е видял нещо по-специално от жените, с които се е срещал до момента и именно това го е накарало да се влюби в нея. Признава обаче, че да я спечели съвсем не е била лесна задача. 

"Не се получиха веднага нещата. В началото имаше дистанция от нейна страна, може би не ми е вярвала, защото съм обгърнат от женско внимание. Въпреки че беше така, за мен тя беше по-специална. Когато в крайна сметка ми се довери, нещата станаха", разказа Графа. 

За него Мария споделя, че е "рядка порода - любящ съпруг и баща, верен приятел и разсеян като всеки артист". Певецът не крие, че наистина е разсеян, тъй като съзнанието му непрекъснато се рее някъде. Дори децата му се шегували с него. Щастлив е, че в последните години успешно успява да балансира между кариерата и семейството. "Работя вкъщи повече, така не губя тези ценни години, когато децата ни растат. Щастлив съм, че успявам да направя този баланс", казва певецът. 

И тази година той е треньор в най-голямото музикално риалити у нас "Гласът на България", което стартира след броени дни в ефира на bTV - на 18 февруари. Признава, че битките между него и останалите треньори тази година ще са зрелищни. "Развихрих се", през смях споделя Графа. "Забавно е, като екип обаче сме много стиковани. Приятели сме, дори и да се бием за някой участник", казва още певецът. Преди няколко дни и колежката му Камелия загатна, че в предстоящия пети сезон на шоуто войната за нов глас е направо жестока.

Виж коментарите (0)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).