Голяма трагедия в предприятие за производство на мебели в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:43 / 27.06.2018
9867
47-годишен работник е починал след трудова злополука в предприятие за производство на мебели в Ловеч. Работникът е бил притиснат от мотокар на товарна рампа в предприятието. Починал е в болницата, вследствие на множеството травми, съобщи директорът на Инспекцията по труда в Ловеч Митко Митев, цитиран от БНР.

"Не е мотокарист и не е имал правоспособност да управлява мотокара. На инцидента няма пряк свидетел. По-късно други работници са го открили притиснат зад мотокара", заяви Митев. Записите от охранителните камери са показали, че починалият работник е обикалял около мотокара, който в един момент се е задвижил. Проверка на Инспекцията по труда е установила, че мотокарът е неизправен. Освен това в предприятието не е имало човек, който притежава свидетелство да го управлява. На управителя на фирмата ще бъдат съставени актове за установените нарушения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).