Гешев с първа официална информация за мащабната спецакция в София

Автор: Георги Василев
Коментари (2)
12:58 / 23.04.2020
6821
Главният прокурор Иван Гешев даде първа официална информация, за специализираната полицейска акция, която тече в момента на улица "Черковна“ 20 в София. За операцията Plovdiv24.bg ви информира по-рано.

По думите на Гешев е разбита престъпна група, занимаваща се със силови действия, нанасяне на телесни повреди и поръчкови нападения. До акцията се е стигнало, след като преди близо месец журналистът Слави Ангелов бе нападнат от двама непознати с метални предмети и бе удрян предимно в главата пред дома си, който се намира на не повече от 300 метра от мястото на акцията.

Операцията е под надзора на специализираната прокуратура. Служители на СДВР претърсиха леки автомобили и множество адреси. Към момента не е ясно точно колко лица са задържани до 24 часа по закона за МВР.

"Това, което се случи със Слави Ангелов, е атентат срещу държавата. Подобни действия винаги са приоритетни за работата на МВР и прокуратурата. Благодаря на десетките колеги, които работиха много активно за разследването“, заяви Гешев.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).