Ето кой е убитият от цигани заради забележка във влака Пловдив-София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:40 / 17.11.2018
102684
50-годишният Ангел Цветанов от Белово е мъжът, който вчера беше убит във влака Пловдив- София, съобщава "Телемедия". Припомняме, че около 8 часа на тел. 112 е подаден сигнал от началник гара Вакарел за прободен с нож пътник, който впоследствие е починал при транспортирането му към болнично заведение. Първоначалните данни сочат за възникнала свада във влака между него и 38-годишен мъж и 47-годишна жена. Двамата са криминално проявени. Те бяха задържани на територията на с. Вакарел след незабавни заградителни действия на служителите от РУ- Ихтиман, ОДМВР- София и ГДНП. Намерено и иззето е и оръжието на престъплението, което двамата са опитали да скрият при бягството си от органите на реда. В момента продължават процесуално-следствените действия за установяване на авторството на тежкото престъпление, както и на точния механизъм на извършването му. Действията по разследването продължават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура.

"С убийството му, Белово, нашият град е поредният почернен от наглостта на така наречените уж “българи" (роми), които държавата издържа с нашите пари, без да работят. Защо нито една власт от 1989г. до днес не намери начин да се справи с техните гаври спрямо българите? Особено последните години, правата и привилегиите им са в пъти повече от нашите. Незнам за вас, но на мен ми писна. Аз отказвам със собствения си труд да издържам напаст, която не знае български, но ни коли, изнасилва, граби и т.н. Искам всеки един такъв изверг да си получи заслуженото.... Българите сме силни и не се предаваме. Нека и сега да бъдем силни и единни, нека бъдем патриоти, за да я има България за българите.“ Пише в коментар във фейсбук инж. Стойко Стефанов.


Виж коментарите (7)

Още по темата (9):
23.11.2018 Говорят възмутени приятели и колеги на убития от цигани във влака
Пловдив-София
19.11.2018 Ето ги циганите, които убиха човек във влака Пловдив-София заради забележка! Проговориха!
16.11.2018 Убийството във влака Пловдив-София заради забележка за силна чалга!
16.11.2018 Мъж и жена от ромски произход са задържани за зверството, завършило със
смърт!
16.11.2018 След убийството жената скочила от влака в движение заедно с дете!
16.11.2018 Очевидец шокира: Циганка уби човека във влака заради забележка!
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).