Емилия рухна психически

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:31 / 11.06.2018
26424
Около 60 000 лева ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати участия. Изпълнителката прекрати всякакви професионални изяви за неопределен период от време, което сериозно ще се отрази на финансовото й състояние. Само до края на месеца Емилия ще е на минус 60 бона, като са отложени над 10 нейни участия. Тя пропусна и няколко абитуриентски бала, за които трябваше да прибере още повече пари.

Емилия излезе в творчески отпуск по неприятна причина. Тя катастрофира заедно с годеника си Жорж Башур на магистрала "Тракия". При тежкия инцидент загина Феди, син на любимия й мъж. 19-годишното момче шофирало автомобила, когато попаднали в участък с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, но той издъхна в столична болница.

След катастрофата фолкпевицата изпадна в тежка депресия и категорично отказа на този етап да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, след като само преди броени дни погреба доведения си син. Жорж също бил рухнал психически и изпълнителката искала да е плътно до него в тези тежки моменти.

"Поради стеклите се обстоятелства всички предварително поети ангажименти и всякакви публични изяви на Емилия са преустановени за неограничен период", беше съобщено на официалната страница във фейсбук на фолкпевицата.

Митко Пайнера проявил пълно разбиране към ситуацията и заявил на Емилия, че може да отсъства колкото дълго реши. Той също ще понесе финансови загуби от нейното оттегляне, тъй като голяма част от хонорара й остава за продуцентската компания. Още повече че в момента Преслава също не приема участия, тъй като е в напреднала бременност. ДесиСлава е в майчинство от декември, когато роди момче, и също не може да е полезна на фирмата с финансови постъпления. Джена също беше в дълга почивка, като вече постепенно започва да наваксва с участията.

Въпреки заплетената ситуация Пайнера е оказал подкрепа на Емилия в този труден за нея житейски момент. Засега фолкпевицата категорично отказва всякакви обществени изяви, като не иска и да говори за трагедията. Единствената й активност е в личния й профил във фейсбук, където споделя стари снимки отпреди няколко години, пише "България Днес". На фотосите тя изглежда щастлива и усмихната, но актуални снимки не е публикувала. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където тъгата беше изписана на лицето й.

Виж коментарите (4)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).