Екшън в "Меден рудник"! Пациент заплашва лекари с пистолет

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:45 / 25.09.2020
1790
Вчера около 17.00 часа в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение за възникнал скандал и отправени закани и заплахи за използване на огнестрелно оръжие – пистолет, от страна на пациент в МБАЛ "Бургасмед“. Своевременно на сигнала се отзовали полицейски служители, които констатирали, че минути по-рано пациент се държал агресивно, отправял заплахи и закани към един от лекарите в болницата и повдигайки тениската си, показал демонстративно, че притежава пистолет.

Впоследствие мъжът се насочил към един от коридорите в лечебното заведение, където продължил с агресивното си поведение, а след това излязъл извън сградата на болницата. Установено е, че това е 58-годишен криминално проявен бургазлия, който около 18.15 ч. със съдействието на служители от Пето Районно управление - Бургас и сектор "Специализирани полицейски сили“ при ОДМВР-Бургас е задържан в района на УМБАЛ– Бургас.

Бургазлията заявил, че отправил заканите и заплахи към лекаря в МБАЛ "Бургасмед“, тъй като чакал дълъг период от време да бъде прегледан и да получи медицинска помощ по повод свое нараняване - получени охлузни рани.

Констатирано е, че бургазлията укрил газовия пистолет в храсти край подлеза между ж.к. "Славейков“ и ж.к. "Зорница“ на бул. "Стефан Стамболов“. Оръжието е намерено и иззето. Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).