Екшън в Дупница! Горски служител преби бракониер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
22:36 / 07.01.2021
5403
Екшън в Дупница! Горски служител преби бракониер. Ситуацията е заснета с телефон. Извършителят на побоя е задържан, като срещу него вече се води разследване. Пострадалият е многократен нарушител на закона, като на три пъти от него са конфискувани и автомобили.

Човекът, който нанася ударите на клипа е горският служител Кристиян Сулев. Жертвата - Костадин Станчев - добре познат в бранша като редовен бракониер. Двамата се срещат два дни преди боя - в гората - тогава Сулев залавя Станчев за пореден път да добива незаконно дървесина и конфискува джипа му. Станчев обаче не носел личната си карта и двамата се разбрали да се срещнат в Дупница, за да може горският служител да снеме самоличността на нарушителя.

От Горското стопанство заявиха пред Нова нюз, че преди да започне да го бие,  горският служител е бил провокиран, а след това и нападнат.

Горските служители допускат, че колегата им е станал жертва на сценарий, за да бъде уволнен, и пътят пред бракониерите в гората да бъде разчистен. В самия клип се чува как жертвата на боя, докато понася ударите, непрекъснато подканя автора на кадрите да продължава да снима.

Кристиян Сулев е бил назначен в горското стопанство преди година. За този период той нямал провинения и проблеми с дисциплината. В дните преди Нова година участвал в поредица от акции за конфискуване на автомобили от бракониери. Освен горски служител Сулев е и треньор по кикбокс. В късния следобяд пострадалият Станчев беше транспортиран към столична болница.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).