Екшън! Двама мъже, единият от които дрогиран, в опит да изхвърлят жена от пътя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:57 / 17.11.2021
2655
Шофьори преследваха колата на водачка и са се опитвали да я изхвърлят от пътното платно, съобщиха от МВР. Оттам са получили сигнал в 22:48 часа на 16 ноември от 18-годишно момиче от Павликени. В него се казва, че два автомобила преследват колата, в която пътува момичето по главен път София-Варна, в участъка между село Балван и Велико Търново и се опитват да я изхвърлят от пътното платно.

На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил катастрофирал в мантинела автомобил "Ауди", управляван от 39-годишен мъж от Бяла черква, с трима пътници.

В близост до него са установени още два автомобила - БМВ, управляван от 19-годишен младеж, с двама пътника от същото село и още едно "Ауди", управляван от 19-годишен мъж.

В хода на извършената проверка е изяснено, че водачът на БМВ-то е извършил непростойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като деянието е извършено при управление на автомобила.

При проверка на водача на "Аудито" - 39-годишен мъж за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. Той е дал кръвна проба за химичен анализ.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).