Едно дете се бори за живота си, да му помогнем!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:53 / 09.08.2017
3095
Той е малък, но е много смел. Едва на 4 години Цеци вече се бори за живота си. Поради вродена малоформация на бъбреците, детството на Цеци минава по болници и лекари.

От няколко месеца състоянието му се влошава и бъбреците му отказват поради което се налага да му се сложи катетър в кормената кухина и да се започне перитонеална диализа. Това обаче е само временно поддържане на живота извън болничната обстановка, докато бъде извършена животоспасяващата бъбречна трансплантация.

Диализата е свързана с много болка, с много игли, с много стрес за детето, с много ограничения и лишения. Но най-страшното е, че диализата НЕ лекува, а напротив тя уврежда един по един всички органи с времето, докато най-накрая увреди и сърцето. Тя обаче е единственият шанс да се поддържа живота на пациента, докато бъде извършена животоспасяващата бъбречна трансплантация.

"Цеци вече има оферта от турска клиника на стойност 28 000 долара. Донор ще бъде неговият баща. Веднага щом парите се съберат Цеци ще замине и ще бъде опериран! Вярваме, че с Ваша помощ ще успеем да съберем непосилната сума и ще спасим тази малка усмивка", призовават близките на детето.

Дарителска сметка

УникрКедит Булбак
IBAN: BG14 UNCR 7000 1523 0190 31
BIC: UNCRBGSF
Тsvetoslav Danailov Valchev
Цветослав Данаилов Вълчев


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).