Джигитът, вилнял във Варна, е под охрана в токсикологията с алкохолно и наркотично натравяне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:53 / 03.06.2020
6787
Истински екшън с елементи на ужас във Варна. Както Varna24.bg съобщи, шофьор във видимо неадекватно състояние вилня в жилищен район, потроши 7 коли, рани пешеходка и се заби в къща. Кадри от гонката се появиха първо в групата Виждам те КАТ-ВАРНА. 

Съседи опитали да го спрат, след като ударил жена на пешеходна пътека, но той продължил да се блъска в сгради и коли. Наложило се и полицейски екип да помогне при извеждането му от автомобила.

"Пешеходката е 59 годишна, изписана е от МБАЛ "Св. Анна" с контузии на таза. Към мястото са насочени екипи на полицията. Водачът е оказал съпротива при задържането му. Отказал е да бъде тестван за алкохол и наркотици", съобщава за Нова тв главен испектор Петко Камбуров - началник сектор "Пътна полиция" - Варна.

Мъжът е задържан, след като спира в стълб. Водачът е от село край Добрич. Ден преди инцидента, шофьорската му книжка е била отнета заради множество неплатени глоби. Има и 20 наказателни постановления, както и 10 наложени глоби с фиш. През 2012 година книжката му е била отнета.

"Като по-тежки негови престъпления мога да изтъкна, че 6 пъти е управлявал автомобил с превишена скорост. Няколко пъти е залавян да шофира автомобил, спрян от движение. В момента мъжът е задържан, намира се под охрана в токсикологията, тъй като му е поставена диагноза алкохолно и наркотично натравяне", обясни още Камбуров.

Предстои официално да излязат пробите на шофьора, за да стане ясно дали наистина е употебил алкохол и наркотици и в какво количество.

"Видях колата да излиза от улицата. Изведнъж чух удар. Пострадалата жена беше точно до моята кола. Удари я няколко пъти. Шофьорът не знаеше къде се намира, беше неадекватен. Съпротивляваше се и на полицаите", разказа Ивайло Михов, който става свидетел на инцидента. Неговата кола също е пострадала.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).