Джебчии от Алжир и Румъния ни атакуват ударно по морето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:53 / 14.06.2017
2328
Джебчии от Алжир и Румъния ни атакуват ударно. "Крадци от тези две държави в момента пристигат на големи групи у нас. В зависимост откъде влизат, винаги минават през София и отиват към морето, което е крайната им точка. Сещате се, че по пътя им всичко живо пищи". Това разказаха разследващи, цитирани от "Телеграф", които нищят посегателствата на джебчийките в СДВР и Главна дирекция "Национална полиция. 

Преди няколко седмици обаче напливът на джебчии от Алжир буквално ударил пик, твърдят криминалисти. Същото се отнася и за румънските им колеги.

"Действат основно по заведения и по-лъскави ресторанти. Облечени са добре, дори поръчват дребни неща в баровете - кафе, чай, вода. Избират да са близо до закачалки, където хората си окачват дрехите, и атакуват", споделиха полицаи. 

По морето пък действали на друг принцип. Избирали маси с по-големи компании. Оглеждали кои от тях са си закачили чанти и торби по столовете и ги преджобвали за секунди. 

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).