Джаро от "Под прикритие" е новият водещ на "Стани богат“!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:32 / 20.03.2018
14185
Вече се прояснява кой ще задава въпросите в "Стани богат“, което стартира в ефира на БНТ. Това е актьорът Михаил Билалов, който побъркваше полицията в сериала "Под прикритие" по националната телевизия като преминалия към тъмната страна злодей Джаро. Билалов спечели кастинга за популярната тв игра, а заплатата му за нея е около 5000 лева месечно. Така официално той става един от най-добре платените мъже в ефира.

Рекламата за комерсиалната игра върви от няколко седмици в ефира на БНТ. Озвучава я познат мъжки глас. Оказва се, че я озвучава самият генерален директор Константин Каменаров, което е безпрецедентно решение. "Стани богат" ще се прави от външен за телевизията екип, а и поради факта, че има парична награда, става въпрос за хазарт. 

Шоуто, което дълги години се въртеше по Нова, стартира в първата половина на април по националната телевизия. Популярната викторина ще се излъчва три пъти седмично, а не два, както бе обявено първоначално, като записването за участие започна в края на февруари. Един от ключовите въпроси преди старта бе кой ще е водещият му, пише "Уикенд". За стола на мистър "Стани богат" се търсеше популярна личност с висока обща култура, която да е свързана с БНТ. На кастинга се появиха Владо Пенев, Юлиян Вергов и дори Митко Павлов. Първите двама не приели условията, предложени от телевизията. Михаил Билалов обаче не бил стреснат от предложението и веднага бил предпочетен пред Димитър Павлов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).