Дъщерята на Анита пред приятелки: Смъртта на Николай е нещастен случай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:09 / 08.09.2016
5475
"Мама е изключително зле, трепери цялата и не може да спи. На моменти дори говори несвързано и е срината психически. Много е отслабнала и има нужда да се прибере вкъщи, защото не знам още колко време би издържала така. Когато стане ясно, че тя е невинна, всички, които говореха колко лош човек е и че смъртта на Ники е причинена от нея, ще трябва лично да дойдат и да й се извинят." 

Това споделила пред свои приятелки дъщерята на Анита Мейзер - Джули Мейзер. Пред "168 часа" момичетата, пожелали анонимност, разказаха, че тя се прибрала още миналата седмица от Америка, където живее от малка, за да разбере какво се случва с майка й. "По принцип Джули е момиче, което не желае да е под прожекторите и да бъде известно. Тук, в България, си идва рядко, но при всяко излизане се опитва максимално да избегне среща с камери и репортери. 

Когато майка й се яви на конкурса "Мисис свят", Джули бе търсена от много медии за коментар, но не желаеше да говори. Винаги и във всяка ситуация е подкрепяла Анита. Двете не се държат като майка и дъщеря, а като сестри, като най-добри приятелки. Майка й играеше и ролята на баща, така се грижеше за нея", разказаха още момичетата. 

По думите им в момента дъщерята на Мейзер също не е в добро състояние, тъй като била притеснена за Анита Пред тях Джули споделила, че майка й и Николай се разбирали чудесно и нямали скандали помежду си. Била в шок от случилото се Смятала, че каквото и да е станало, е нещастен случай и не е направено умишлено. По нейни наблюдения Николай държал много на майка й, както и тя на него. Използвали всяка свободна минута, за да отделят внимание един на друг. Джули Мейзер се хвалела постоянно със своята майка. От малка тя била задоволявана с всичко. 

"Анита винаги е гледала да осигури това, което е нужно на Джули. Не искаше нищо да й липсва и се стараеше да угоди на всяка прищявка, а и имаше финансовата възможност да го направи. Но дори и така Джули не се е превърнала в типичната лигла на един богат родител, а напротив - благодареше на това, което й се дава", обясняват близки на момичето.

Виж коментарите (5)

Още по темата (124):
08.09.2022 Дъщерята на Анита Мейзер – Джули: Майка ми си пекла суджук и филийки на ютия в затвора
14.08.2020 4 години след бруталното убийство на Николай близките му са неутешими
14.05.2020 Скандалната Анита Мейзер: Ники ме чака, но не бързам да ходя при него
03.01.2020 Вместо да плати кръвнина за убития Николай, Мейзер се кани да обикаля света
29.11.2019 Анита Мейзер го удари на живот след затвора
19.11.2019 Анита Мейзер не се крие след затвора, върна се в Лас Вегас
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).