Добри хора, браво! Събраха се много средства за красивата Марина, която има нужда от лечение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:35 / 15.08.2023
1807
Браво, приятели! Благодаря ви. Това написа в социалната мрежа Facebook председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, видя Sofia24.bg. Причината за неговите думи е добрината на хората и бързината, с която са се събрали средства за красивата Маринка, за която ви писахме преди дни.



Представяме ви публикацията на приятеля й Боян Валчев:



Здравейте!


Преди 4 дни публикувах пост относно болестта на приятелката ми Марина. Това, което се случи през тези 4 дни, е просто уникално!

През целия си живот не бях оставал без думи. До днес! Тази сутрин, когато проверих наличността на дарителската сметка на Марина в Банка ДСК, това се случи!

Благодарение на всеки един от Вас - дарил средства или споделил нашия апел, в момента освен зададените по предварителни фактури за лечение 40000 евро, има събрани и допълнителни 25000 евро.

Т.е. Общата сума налична към този момент в дарителските сметки на Марина е 65000 евро!

Искам да изкажа огромната си благодарност към всеки един, който е отделил от парите и времето си да помогне на каузата ни! Марина, аз и семействата ни ще сме винаги признателни.

На хората, които не познаваме лично - бъдете благословени, че проявявате съпричастност към неволите на непознати. Изисква се голяма доза алтруизъм за подобен акт на добрина.

На близките и познатите ни - Вие сте лъчът, който ни води в тази борба. Надявам се аз и Марина да сме достойни за вашето приятелство! Винаги може да разчитате на нас!

Както и в първия пост споменах, възможно е началните 40000 евро да не стигнат за цялото лечение и да се наложи допълнително финансиране. Точно затова новината за допълнителните средства е просто невероятна и обнадеждаваща, че Марина ще има на 100% възможността да се лекува!

Искам да е ясно, че живот и здраве, всички пари, които останат неусвоени след приключване на лечението й, ще бъдат дарени за друга благотворителна кауза!

Ако желаете да се включите в подкрепа на лечението на Марина, бъдете сигурни - парите ще отидат по един или друг начин по предназначение!

Уикенда беше създадена следната група - https://www.facebook.com/groups/1352380619017547. Целта на групата е да Ви информираме за състоянието на Марина и да се качват документи - фактури, епикризи, платежни и прочие. Всеки, който проявява интерес, нека се присъедини.

Искам да изкажа и личната си благодарност на всеки предложил благотворителна кауза. До тук имаме идея за няколко благотворителни проекта, като ще пускам допълнителна информация както в постове, така и в групата, когато изясним идеите.

Последно, преди края на този пост - радвам се, че 

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Силно почерпен американец катастрофира на АМ "Тракия"
Божанков, след като детето му простреля друго: Не е било ВИП парт...
И днес е празник, църквата почита голям мъченик на вярата
Няколко области са предупредени с жълт код за интензивни валежи
Абитуриентка-отличничка показа обувки за 2000 лева. Майката: Дете...
Излезе най-новата прогноза за вторник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).