Добрата новина: Награда от полицията за достойна постъпка на тези деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:40 / 16.08.2018
4500
Директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков награди три момичета, намерили и предали в полицията значителна сума пари. За достойната си постъпка 11-годишната Емили Статев и 10-годишните Ренета Павлова и Сема Мехмедова получиха благодарствени адреси и подаръци, осигурени от Спортния клуб на дирекцията.

Преди броени дни при игра в района на Самолета в областния град момичетата намерили пачка банкноти. С бабата на едно от децата посетили полицията и предали сумата, която все още не е потърсена от собственика си и е на съхранение в районното управление.

Сема и Емили живеят в чужбина, но през лятната ваканция са заедно в игрите с приятелката си Рени и с други деца от квартала.

За достойната им постъпка старши комисар Недялков се обърна с думи на благодарност към децата и ги увери, че тя е пример за подражание.

Началникът на Районно управление – Силистра главен инспектор Траян Петров също похвали момичетата и им пожела здраве и много успехи през новата учебна година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).