Див екшън след поредица безумия на АМ "Тракия", мъж размаха пистолет!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:46 / 18.09.2017
20556
Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране. Инцидентът е станал вчера до светофара на "Цариградско шосе" и "Горубляне" в София. След като видял как автомобил направил серия от нарушения на магистрала "Тракия", Димитър Бояджиев решил да спре своята кола и да разговаря с другия шофьор. Последвало размахване на оръжие.

"Вчера около 16:30 ч. на магистралата в района на Ихтиман посока София автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, започва да навлиза нарочно в лявата лента, изтласквайки ме до мантинелата.

Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продължих да се движа и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента. На влизане в София на светофара на "Цариградско" и "Горубляне" блокира водача в колоната. Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща, возещ семейството си.

В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал, защото не сме му направили път. По случая е подаден сигнал към VIII районно. Моля, ако има и други застрашени от безразсъдното шофиране на този "шофьор", да не се бавят, а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте, защото гласността е единственият механизъм, работещ в тази държава.", разказа Димитър Бояджиев във Фейсбук.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).