Динко от Ямбол спаси момче, за малко да се удави

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
09:45 / 05.08.2016
7324
Динко от Ямбол, който нашумя като герой в последните месеци с "лова" на бежанци и наркоразпространители, за пореден път показа мъжество. 

Навръх Илинден, когато има поверие, че морето и реките взимат най-много жертви като курбан, той спасил 17-годишен младеж, рискувайки живота си. За случая той казва скромно: "Всеки мъжкар би го направил".

Според бащата на Георги Ивелин Мишев, той и синът му отишли за риба на река Тунджа. Около 20:30 часа вечерта момчето се подхлъзнало и паднало. Бащата позвънил на тел. 112, но отначало не му вдигали. Веднага след това той се обадил на Динко, когото познава и за когото от време на време работи. Вълев пристигнал и се хвърлил във водите на Тунджа, спасявайки младежа.

След като се уверил, че синът му е добре, бащата разбрал, че Динко го няма. "Реката ме завлече 150 метра надолу, спасиха ме пристигналите пожарникари. Някои рибари гледаха и не взеха никакво отношение", разказва още Динко Вълев.


Източник: Ера тв

Виж коментарите (16)
Още новини от Национални новини:
Отбелязваме Деня на труда
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).