Диана Димитрова призна, че е имала интимна връзка с насилника си, май стана ясно за кого говори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
19:23 / 04.12.2022
84752
Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да стигам до там, но лицето продължава да ме заплашва.

Това каза в предаването "120 минути“ по bTV актрисата Диана Димитрова, която преди дни съобщи във Фейсбук, че е била пребита на снимачната площадка от нейн колега преди 5 години, а прокуратурата се самосезира по случая.

Актрисата съобщи, че във вторник, по време на централната емисия новини, е получила съобщение по вайбър от лицето, което после е било изтрито. 

Тя разказа как се е случило всичко:

"Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село от Кайнарджа – "Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи“. Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговор на въпрос защо лицето вечерта ме заплаши и каза: "Ти само се появи на терен и аз ще те пребия". Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая в рамките на 2 минути да последвам лицето в гардеробната“.

По думите й не са имали напрежение в отношенията преди това.

"В рамките на около 2 минути, последявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да разбера защо, той мина покрай мен – удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, който уважавам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка сила, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние и беше обявена обедна почивка", допълни Диана Димитрова. 

Тя съобщи, че дни след насилието и имало и друга заплаха:

"Нашите отношения бяха повече от приятелски, но беше тайна. Никой не иска да бие тъпана, когато започва някаква връзка. Не мисля, че между нас тогава имаше напрежение, нямаше такова. След удара вече имаше. Заплахата дойде няколко дни по-късно, всъщност втората. Тя бе пред колеги от другия екип, с който снимахме. Трябваше да обсъдим позиция на камерата, споделих на режисиора, че ме болят зъбите, а той тогава каза "Продължи да говориш и ще го направя пак“. 

"Това лице има... хм, Тодор Колев има една песен "Фалшив герой“, и съм сигурна, че като стигнем докрай, профайлърите ще кажат своята дума. Тази агресия личи. Има много записи на изяви на лицето", каза тя.

"Не контактувам с лицето, не го и следя, той не е в моето полезрение", обясни Димитрова.


Виж коментарите (17)

Още по темата (82):
06.02.2024 Диана Димитрова очарова с различна визия
16.12.2023 Диана Димитрова: Поболях се! Наложи се да потърся лекар
15.12.2023 Диана Димитрова посочи конкретния пост на Вергов във Фейсбук, който е влошил здравето й
14.12.2023 Диана Димитрова и Юлиан Вергов - сагата няма край и в съда
10.12.2023 Актрисата Диана Димитрова избухна с нов пост срещу Юлиан Вергов
19.09.2023 Юлиан Вергов проговори за скандалите и трудностите, през които премина
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).