Депутатка на Марешки зашемети всички с татуировка на глезена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:43 / 14.06.2018
19253
На необичайна находка попаднаха погледите на парламентарните репортери в сряда, докато неволно плъзнаха поглед по красивите крака на депутатката от “Воля" Боряна Георгиева. От десния ѝ глезен към ходилото под фините чорапи в телесен цвят се вие впечатляваща татуировка. Композицията представлява верижка, в чийто горен край - откъм глезена, е изобразено сърце, а най-долу завършва с кръст. Татусът лъсна, докато Георгиева стоеше до лидера си Веселин Марешки, който обявяваше, че забранява съчетаването на имената на националните герои с търговски марки в наименованията на спортните клубове. А също - че дава вицепремиера Красимир Каракачанов на прокурор заради трагичния инцидент, при който в разбилия се хеликоптер край авиобаза Крумово загинаха двама военнослужещи. 

Варненската депутатка на Веселин Марешки е зам.-председател на комисия на Народното събрание по въпросите на децата, младежта и спорта, а също - член на тази по културата и медиите. Тя е начело на парламентарната група за приятелство България - Египет. Боряна Георгиева е жената до известния телевизионен журналист от славното време на “Всяка неделя", а след това - и водещ в частна телевизия Стойчо Керев, споделиха пред “24 часа" запознати с личния живот на красавицата.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).