Дейв Майлс: Много се радвам, че станах член на БСП, левите идеи могат да променят света

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:19 / 22.05.2022
1756
Дейв Майлс е на 25 г. от Нигерия. От пет години живее в България и вече е част не само от живота на младите, но и от политиката, защото от няколко дни той е вече е редиците на БСП. Неговата музика е в "Ютюб“, "Спотифай“, "Саундклауд“. В рап рими разказва за живота на улицата и отправя послания за социалното равенство, пише текстовете си сам.

Интересите на Дейв към управлението идват от родителите му, които също имат опит в политиката. Самият той в момента също е последна година студент по политология и казва, че левите идеи могат да променят света.

"Много се радвам, че станах член на тази партия, защото е лява партия. Ние работим с младежи, създаваме нови идеи и ги съчетаваме с тези на по-възрастното поколение“, казва пред bTV Дейв Майлс.

В момента Дейв пътува за свои музикални участия в Дубай, но вижда бъдещето си по-скоро в политиката, отколкото в музикалния бизнес. Засега в политиката у нас.

"Чувствам се комфортно в България. Хората около мен споделят идеите и възгледите ми. За мен това е добро място“, добави той.

"Прекрасен млад човек от Нигерия, който бива включен в политическото общо говорене или комуникация в една предстояща кампанийност от БСП може би с перспектива или нарочна комуникация, която е присъща на БСП, като продължение на идеологическата работа с т.нар. държави от третия свят в Африка, характерна за БКП преди много години“, заяви преподавателят по политически комуникации проф. д-р Росен Стоянов.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Експерти за 4-дневната работна седмица: Фирмите могат да приложат...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).