Децата ни гушкат сперматозоиди, сифилис и хламидия под формата на плюшени играчки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:48 / 23.04.2018
16069
Деца гушкат сперматозоиди, сифилис и хламидия под формата на плюшени играчки. Образователните комплекти са истински хит в мрежата, а цените варират от 17 до 50 лева според големината на продукта, пише "Телеграф".

Играчките са базирани на истински микроби, вируси, клетки и организми. Всяка една от тях е придружена с етикет и съдържа интересни факти за съществото. Плюшките се продават и под формата на ключодържатели. Повечето са поотделно, но има и комплекти. Така например "Екзотична ваканция" съдържа 5 минимикроба - гангрена, малария, западнонилска треска, денга и питоновирус. В любовния сет пък са включени херпес, хламидия, гонорея, човешки папилома вирус и сифилис. Друг комплект, носещ името "Да го направим" предлага плюшени сперматозоид, яйцеклетка, цигота, стволова клетка и ДНК. Според описанието той е подходящ за деца на 12 години. Цената му е 37 лева.

По-евтини са играчките на бройка. Сред тях има кандида, инфекциозна мононуклеоза, туберколоза, язва, червени и бели клетки, хепатит, лош дъх и дори диария.  "Използвам ги, за да покажа на сина ми какво ще стане, ако не си мие ръцете и ги лапа или пък какви човечета ще го лазят, ако не си изяде салатата. Много са ми полезни", коментира жена в социалните мрежи.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).