Дами, пазете се! Психопат преследва жени в Благоевград, прави гадории!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:35 / 06.10.2016
6429
Благоевградчанка алармира във Фейсбук за ненормалник, който преследва жени в града. Ето историята:

Този Благоевград е пълен с психопати! Преди малко (б.ред. случката става на 5 октомври около 19 ч.), връщайки се от магазина, който е на 5 минути от нас, един странник тръгна по мен. Първоначално не му обърнах внимание и реших, че господинът просто е в моята посока. 

Та, за да се стигне от магазина до нас, трябва да се изкачат около 80 стъпала... през цялото време, въпросният беше плътно зад мен. В момента, в който наближихме кооперацията, в която живея, усетих, че не му е читава работата. 

Господинът ме придружи до входа, без да казва и дума. Когато стигнахме входната врата на блока, вече готова да се браня, обръщайки се да му резна една в муцуната, той най-демонстративно се изпразни пред мен, гледайки ме нагло в очите и стенейки. 

Докато още бях в ступор, от него вече нямаше и следа. (Освен ДНК-то по плочките пред вратата). Съветвам всички момичета в Благоевград да се оглеждат и да не вървят сами! Пичът слезе от черно "Мицубиши" (преди да тръгне по мен) и носеше анцуг на "Манчестър Юнайтед". Мен не ме докосна, обаче не се знае кое момиче ще си изпати от тоя болен мозък! Лошото е, че вече знае къде живея... Пазете се!

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).