Да спасиш бездомно животно от студа - хит в социалните мрежи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:01 / 31.01.2017
7221
Хиляди животни изоставени на студа и една идея - да покажем, че никой не трябва да оцелява сам и всеки заслужава дом. Идея, която подлуди социалните мрежи. Появиха се много снимки на приютени животни в заведения, ресторанти, жилищни блокове, градски транспорт и дори в аптеки, разказва Нова тв.

Животните са навън при температури от - 20 градуса, опасен студ и много сняг. Така се ражда идеята дом за бездомни животни в беда, която за няколко дни стана хит в социалните мрежи.

Така добрината на някои се превръща в шанс за живот за други. Шанс получават кучетата, които златарят Петър Стойнев гледа в ателието си. Те са над 12, а той отдавна не си води статистика на колко кучета в беда помага. Петър започва да приютява животни преди повече от десетилетие, но любовта му към тях е откакто се помни. На пръв поглед това е златарско ателие, но не съвсем. Има над 10 легла за кучета и цяло помещение за тях.

Появиха се и много снимки, на които се виждат приютени животни дори в аптеки. В някои ресторанти и заведения пък те седят като клиенти. Бездомно куче бе снимано дори в 5-звезден столичен хотел и манията завладя всички.

Да спасиш куче в беда и да му дадеш подслон понякога може да спаси и теб от беда на работното ти място. Спасяването на животни започна в жилищни блокове, бензиностанции и в градския транспорт. Появиха се дори снимани къщички за животни от шкафове и картони.

Къщи без адрес, за да не ги види някой недоброжелател. Снимки не спират да се качват в социалните мрежи, за да покажем, че никой не заслужава да оцелява и всеки заслужава дом.


Виж коментарите (9)

Още по темата (474):
20.04.2017 И утре студ, дъжд и сняг
20.04.2017 Циклонът "Петер" удари България! Шофьори с летни гуми закъсаха в снега!
20.04.2017 Сняг на парцали вали на хижа "Здравец" и "Копривките"
19.04.2017 Зимата се завръща утре, температурите рязко падат! Идат вятър, дъжд и сняг!
18.04.2017 Зимата се завърна с пълна сила! Вижте какво се случва на 20 минути от
Пловдив!
12.04.2017 EVN: Зимата свърши, започваме да ви спираме парното!
Още новини от Национални новини:
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Експерти за 4-дневната работна седмица: Фирмите могат да приложат...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).