Цветанов: БСП да са спокойни, няма проблеми между мен и Борисов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:13 / 07.07.2018
2856
Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ отрече да има напрежение между него и премиера Бойко Борисов. Според него от БСП използват подобни твърдения като кризисен пиар.

"Като доказателство за това, че няма никакви проблеми, сутринта в 7:15 ч. заедно с премиера обсъждахме това, което се случва в момента и което предстои да се случи, и в 8:30 ч. му беше първата среща с премиера на Сърбия", посочи Цветанов в предаването "Тази събота" по bTV.

"БСП трябва да бъдат спокойни, тандемът Борисов, Цветанов и ГЕРБ са най-голямата парламентарна група, най-голямата партия, и ще продължат да бъдат такива, защото винаги работим, за да защитим обществения национален интерес", подчерта лидерът на ПГ на ГЕРБ.

"БСП вече не е тази партия, която беше преди година или две. В момента има негодувание в парламентарната група, има блокиране на всяко едно различно мнение. Жельо бойчев напуска, за да прави бизнес, което означава, че средата в България е добра, което противоречи на казаното от Корнелия Нинова и нейния екип, че средата у нас не е добра за бизнес", коментира Цветанов. 

Няма непреодолими различия с Обединените патриоти, изтъкна Цветанов и допълни, че отношенията им са работни.

Той отбеляза, че в момента в цяла Европа има различни напрежения във всяко едно правителство, като даде за пример Германия. "ХДС и ХСС, които традиционно винаги са били като един здрав юмрук, имаха ключови различия, които обаче успяха да изгладят", заяви той.

"Всичко добро, което се случва, е успех на всички. Когато възникне някъде проблем или напрежение  проблем, веднага лошият е ГЕРБ. Защото като ПГ ГЕРБ е 95 депутати и всяко ключово решение, което се взема в парламента, няма как да мине без гласовете на ГЕРБ", каза още Цветанов.

Цветанов призна, че изказването му, че Русия и Китай са основни потенциални заплахи за мира и стабилността, може би действително е било "прекалено силно".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).