Цветан Цветанов: ГЕРБ се стреми да има над 121 депутати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:00 / 29.08.2014
2830
ГЕРБ ще участва в предстоящите парламентарни избори с много силен управленски екип, обяви във Варна зам.-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той откри седмото издание на летния университет на младежката организация на ГЕРБ, който се провежда в грандхотел "Варна". Мотото на форума е "Ние сме на ход".

В отговор на журналистически въпроси Цветанов информира, че управленската програма на партията ще бъде представена в края на идната седмица. Той допълни, че управленските екипи, на които партията би заложила, ще бъдат обявени след провеждането на изборите на 5 октомври.

Председателят на ПП ГЕРБ коментира, че очаква компромати от страна на опонентите, както и липса на смислен политически дебат, но "ГЕРБ ще води позитивна и градивна кампания".

"Призоваваме всички български граждани да отидат и да упражнят конституционното си право да гласуват, за да може с високата избирателна активност да имат реална представителност в парламента. Това ще бъде най-важният елемент за стабилността, която е необходима повече от всичко на България", категоричен бе Цветанов.

Той изтъкна, че ГЕРБ се стреми към и над 121 депутати, за да формира силно дясноцентристко управление.

Цветанов увери, че в ЕС не съществува държава, в която да има смесване на структури от сектора за сигурност, на контраразузнавателни функции с полицейски функции.

"Когато има подобно смесване, това все едно е правителство на Третия райх. Защото тогава службите се използват най-умело за дискредитиране на политическите опоненти", мотивира се Цветанов.

Той направи този коментар във връзка с изказването на ген. Атанас Атанасов, който заяви, че Касим Дал e бил подслушван заради анонимен сигнал, подаден до МВР. По този повод зам.-председателят на ПП ГЕРБ подчерта, че тази практика е недопустима за демократична държава. Цветанов обеща, че, влизайки в следващия мандат в 43-ото НС, ПП ГЕРБ ще бъде първата партия, която ще внесе законопроекти, свързани със сектор "Сигурност".


Виж коментарите (4)

Още по темата (486):
20.07.2017 Във Варна глобиха мъж с 1000 лв., гласувал два пъти на парламентарните
избори
31.03.2016 Глобиха студент с 1 000 лв., гласувал два пъти на изборите
28.04.2015 Сметната палата и НАП започват проверки на "България без цензура" и "Атака"
27.04.2015 Фрапиращи несъответствия с партийните пари на Атака и ББЦ
28.01.2015 Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков
26.01.2015 Словесни престрелки между БДЦ и ББЦ в Пловдив
Още новини от Национални новини:
Ресторантьор: Ако това се въведе, ще има хора, които ще сядат при...
Много ниски заплати дават на една от най-опасните държавни позици...
Задържаха жена за домашно насилие, пробола с ръжен мъжа си
Проф. Донка Байкова: 100 грама козунак е 350 калории
Очаква се ръст на туристи по Черноморието
Срамота! Така ли изглежда една европейска граница?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).