Циганката, която нападна социална работничка в Бургас с безумно обяснение за агресията си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:50 / 24.09.2017
4517
Социалната работничка сама падна до бюрото и се удари. Нищо й нямаше. Тя ме хвана за косата и аз я хванах за косата, просто две жени се бихме - това беше! Това са само част от безумните обяснения на циганката Иванка, която нападна и преби социална работничка в Бургас, защото трябвало да връща пари.

В предаването "Ничия земя" Даниела Тренчева се срещна с 27-годишната многодетна майка от ромския квартал "Победа" в Бургас. Една история от първо лице, при която битката със социалните минава през физическата победа на личността.

"Нормално ли е за 250 лева да набиеш човек? Дали гладът, студът и късметът да се родиш в квартал "Победа" са достатъчни оправдания да "победиш" социалните? Търсим генезиса на агресивността. Търсим и питаме дали мястото е виновно или пък хората, които живеят там?! Чувството за безнаказаност е по-силно от дрогата, казват хора, които цял живот са извършвали престъпления... 

A ромският квартал "Победа" очевидно е Ничия земя, а на нея саморазправите стигат до болезнени побоища, които ескалират до междуетнически взривове..."


Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).