Чудното време продължава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:23 / 19.02.2019
1835
През нощта ще е предимно ясно и в повечето райони ще е тихо. До сутринта на места в низините, по морския бряг и поречието на Дунав ще се образуват краткотрайни мъгли. Минималните температури ще са между минус 3° и 2°. Утре отново ще бъде слънчево. Още сутринта в Дунавската равнина, а до края на деня и в останалата част от страната ще се появи до умерен запад-северозападен вятър. Привечер от север ще се увеличи високата облачност – ще бъде незначителна. Максималните температури ще са предимно между 12° и 17°. 

Над планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се обърне от север-северозапад и ще се усили; ще бъде умерен, по високите и открити части и временно силен. Дневните температури малко ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра – около 0°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Сутринта на много места видимостта ще е намалена. Преди обяд ще е почти тихо, след пладне – със слаб запад-северозападен вятър. Максимални температури от 10-11° в северните, до 15-16° в южните райони. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).