Черна задушница! България даде много жертви по пътищата вчера

Автор: Георги Кирилов
Коментари (3)
08:54 / 16.06.2019
9048
Вчерашният съботен ден ще остане в историята на България като един от най-кървавите. Войната по пътищата отне живота на мнозина навръх Черешова задушница, твърди Блиц. Отделно десетки по-леки пътни инциденти допълнително изнервиха шофьорите в почивния ден.

Най-тежите мелета бяха в столицата и по двете възлови магистрали "Хемус" и "Тракия". Още в ранните часове дойде черната вест, че жена е издъхнала, след като е била блъсната от автомобил на бул. "Сливница" и "Христо Ботев" в София.  

С напредване на деня се увеличиха както градусите, така и катастрофите. Сблъсък между два леки автомобила бе станал на автомагистрала "Тракия“ при виадукта край Вакарел в посока Пловдив, а по-късно ТИР изхвърча от платното близо до Чирпан. 

Втората черна вест дойде от района на Кърджали, след като стана ясно, че е намерено тялото на велосипедист.

АМ "Хемус" също бе оплискана в кръв. В изключително тежка катастрофа с патрулка край Ябланица загинаха двама души, а други трима са тежко ранени. Един полицай се бори за живота си. 

При тежък инцидент с мотор във врачанското село Манастирище живота си загуби синът на един от най-известните затворници в Северозапада. Загиналият е син на неуспелия кандидат за кмет на хайрединското село Кирил Цоков-Цокера. 

Втора тежка катастрофа в столицата отне живота на млада жена. Инцидентът е станал между столичните булеварди "Възкресение" и "Мушанов". Според очевидци жената, шофираща БМВ, е била забелязана в бясна гонка с друга кола. По неизвестни, все още причини, тя губи управление, колата отскача от пътното платно, озовава се на трамвайните релси и от удара като камшик се усуква около стълб. Ударът е бил толкова жесток, че краката на младата шофьорка са прерязани и буквално ампутирани. За съжаление въпреки усилията на лекарите, тя по-късно е издъхнала.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).