България търси Брендо с нова снимка в Интерпол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:43 / 05.07.2019
5429
И България обяви за издирване Евелин Банев-Брендо, който е един от най-добрите приятели на Жоро Шопа. И двамата са от Тополовград и имат общи бизнес начинания. Досега Брендо беше издирван със снимка в Интерпол само от Румъния, където е осъден на 14 г. затвор.

В края на 2018 г. ВКС окончателно го призна за виновен за пране на пари от наркотрафик, но Банев беше изчезнал и оттогава няма и следа от него. Преди дни нова снимка на Брендо се появи в списъка с най-издирваните бандити, този път заради присъдата му в България. На нея той е по-възрастен от кадъра, с който го търси Румъния. Освен това той има и трета присъда - по делото “Кокаинови крале" в Италия, където трябва да лежи в затвора за 20 г.

Докато три държави издирват Брендо по света, в България са съпругата му Моника, оправдана по делото за пране на пари, и брат му Симо Карайчев, който беше наказан условно. Срещу балдъзата му Десислава Дишлиева още се води процес за пране на пари заради 3 млн. евро, открити в сейф

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).