България най-добра дестинация за семейна почивка за руските туристи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:03 / 18.11.2016
2928
На специална церемония в Москва националното представителство на Министерството на туризма на България в Русия получи наградата за най-добра дестинация за семейна почивка за руските туристи. Отличието се дава от руското издание на списание National Geographic Traveler след допитване сред техните читатели.

Целта на изданието е чрез конкурса да се покажат най-добрите туристически направления, които се предлагат в Русия. Гласуването се проведе онлайн на сайта на руските издания на списанията National Geographic и National Geographic Traveler между 8 септември и 6 ноември 2016 г. За този период посетителите на интернет страницата са гласували в 23 категории: "Плажен отдих", "Семейна почивка", "Ски-почивка", "Екскурзионна почивка", "Агротуризъм", "Оздравителен туризъм", "Най-добър гастрономически тур", "Еко-почивка", "Приключенски отдих", "Откритие на годината", "Екзотична почивка" и др.

България заема първо място сред най-предпочитаните дестинации за семейна почивка при руснаците, като изпреварва Хърватия, Гърция, Черна гора и самата Русия, а общо в конкурса участваха повече от 60 страни.

Конкурсът National Geographic Traveler Awards 2016 се провежда за шести път и отличава най-добрите туристически направления сред най-популярните в Русия видове почивка за 2016 г.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ще ни изненада ли времето утре?
Много скоро ще можем да минаваме по нов скоростен път за гръцкото...
Парламентът отново ще заседава извънредно
Некоректна задача в НВО по математика възмути родители
Делян Пеевски от Хасково: Можем да направим още повече - да отвар...
Шофьори на линейки от Пловдив пред Ваня Григорова: Живеем с по 3 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).