Борисов: Не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:57 / 21.02.2017
2994
Служебният кабинет ще остане за по-дълго, защото не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като взе участие на кръгла маса "Управленска програма в сектор Обществен ред и сигурност", предаде Агенция "Фокус". 

"Не съм гадател и не мога да кажа, но това, което виждам и чувам е, че много трудно след изборите може да се седне на една маса, за да се постигне дори и това крепко съгласие, което постигнахме с ПФ, РБ и АБВ. С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес им благодарих в една от темите. След изборите - да видим кой как ще се представи", коментира Борисов.

За ревизията, която направи служебното правителство на кабинета "Борисов 2", лидерът на ГЕРБ коментира, че според него Огнян Герджиков се е постарал максимално бързо в рамките на възможностите, които има да каже, че опасенията и приказките на БСП в тази посока са неверни. 

"Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо", допълни бившият премиер.

На въпрос дали допуска касиране на изборите заради машините, Бойко Борисов отговори: "Уплашиха се, че може да им излезе далаверата за машините на яве. Буквално се уплашиха. Два дни си я презентираха далаверата много усилено всички, които ходиха по метрото и напред-назад". 


Виж коментарите (1)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).