Борисов: Колкото аз мога да правя концерти, толкова Слави може да е в политиката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
09:16 / 26.05.2016
15480
Слави Трифонов е добър певец, добър шоумен, има 3 часа ефир всеки ден. Това каза премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия. След като 20 години прави концерти, значи има умения, добави премиерът.

Средно между 10 000 и 20 000 лв. подарява държавата на всяко семейство чрез програмата за саниране на панелните блокове. В тях живеят бедните и работещите хора, а строителният контрол при санирането е най-доброто, защото всекидневно се следи от пенсионерите.

Премиерът разказа какво са му споделили граждани в Бургас - слухове, че ще се вдигнат данъците за санираните блокове или че ще им вземат апартаментите.

Той обясни, че дава този пример, за да се види колко наивни са хората и се подвеждат от слухове. Борисов направи връзка с референдума на Слави Трифонов - че с популистки въпроси хората се подвеждат и така се руши държавата. 

Премиерът подчерта, че уважава Трифонов и труда на всеки, но че той не би се справил в политиката, както Борисов не би се справил да направи концерт.

За референдума на шоумена той каза: "Глас народен - глас божи".

"Колкото аз мога да правя концерти, толкова той може да прави политическа кариера. Всеки има право да се пробва", каза Борисов.


Виж коментарите (27)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).