Борисов: Кой предупреди висшето ръководство на ДПС да се отърве от Бисеров?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:38 / 07.11.2013
3889
Кой предупреди висшето ръководство на ДПС да се отърве от политика Бисеров преди да му бъде поискан имунитетът, това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук. 

"Докато разни хора правят нескопосани опити да отклоняват общественото внимание, заместник-председателят на ДПС и зам.-председател на Народното събрание Христо Бисеров се оказа разследван за пране на крупни суми пари.

Разследването срещу Бисеров очевидно разкрива, че в ДПС текат интересни процеси. Но основният въпрос, който следва от тук, е - кой докладва на Доган операцията срещу Бисеров?", пише Борисов. 

"Кой изнесе информацията от службите и я занесе в сараите, за да може днес разследването да се води срещу гражданина Бисеров, а не срещу политика Бисеров? След като вътрешният министър и ресорен вицепремиер Цветлин Йовчев сутринта твърдеше, че не знае за разработката на ДАНС, кой тогава изнесе информацията? Поздравявам прокуратурата в лицето на главния прокурор за смелите и безкомпромисни действия", е написал Борисов в профила си във фейсбук.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Младеж търси работа по морето: За по-малко от 2000 не почвам!
НАП прибра 1,5 млрд. лева от длъжници
Кампания 2024: Опис заменя представянето на фактури за купените с...
Пристигнаха първите модерни вагони
Шефът на БНБ предупреди: Има потенциален риск, свързан с ипотечно...
Дебора за скандалния си арест: Даже не мога да повярвам, че съм б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).