Борисов: Ако имах банка, нямаше да съм тук

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
12:48 / 05.11.2021
3117
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра в централата на партията рекламния бос Красимир Гергов и директорът на "Пампорово" Мариян Беляков, бившият министър на туризма Николина Ангелкова и бившият депутат от БСП и издател на "Плейбой" 

"Днес има 166 души починали. Това е огромен проблем за зимния туризъм, който се задава. Миналата година, при уж лошия модел на Борисов, всички курорти бяха пълни. Сега Европа ще е пълна, а ние ще сме празни, защото сме в лилавата зона. Затова и Балтов е тук, за да призоваваме за ваксинация“, заяви Борисов и допълни, че в момента се опитваме да излъжем с тези "зелени“ сертификати, но всяка държава си има посолство.

"Днес Кацаров започна да говори с моите думи, но защо днес, а не преди 4 седмици. Нямаше да отида аз, проф. Балтов, проф. Кантарджиев и да се вземат общи решения. Радев излиза и вика: "Не ми е до Борисов“. Какъв им беше проблема за "Хемус“, че я спряха, а ние искахме до 2023 да е готова и хората да пътуват нормално.“, допълни лидерът на ГЕРБ.

"Днес има 166 починали, от понеделник до днес са над 750 българи починали. Всеки ден в Европа излизат брой заразени, брой починали. Това е огромен проблем за туризма. Сега уж лошият модел Борисов работеше миналата година през зимата. Сега цяла Европа ще работи, а ти къде ще ходиш, каква реклама ще му туриш на това. Ако сравните БВП на държавите в Европа с броя на ваксинираните, има абсолютна прилика. Колкото си по-назад, толкова по-малко ваксинирани. Ние сега с един хартиен локдаун си мислим, че ще излъжем туристите. Посолствата пишат, че сме рискова зона и че не сме ваксинирани. Това е бич за икономиката. Защо? Защото Радев го е страх да не изгуби изборите“, посочи Борисов.

"Хемус" никога няма да бъде построена, Рашков всеки ден излиза да говори срещу магистралата. Без "Хемус" Северът е обречен. Северът беше ликвидиран. Съсредоточили са се да унищожат "Хемус". Вчера ме обвиниха, че е имам банка. Докато не ми отговорят коя е банката, няма да говоря по никаква тема с тях, за да им спретна едно дело, Рашков е богат човек, да си плати. Клевети, клевети, но това мина всякаква граница. Ако имах банка, нямаше да седя тук. Мерцедеса, навън и да съм по лъскави курорти, изтъкна Борисов.

"Тези седмици са жизнено важни за всички, които са отишли от летните ресторанти в зимните курорти. Като нямате хора, като народът е уплашен, вие ще пострадате и няма да се съберат данъците“.

Виж коментарите (8)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).