Бойко Василев няма отношения с първородния си син от 2 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:49 / 26.04.2021
4609
Бойко Василев и настоящата му съпруга Албена Колчакова, която е продуцент на сутрешния блок по БНТ, станаха родители на момченце на 14 април. Това оповести гордата майка във фесбук.

"Двамата с Бойко сме щастливи да споделим, че се роди Георги – смел и горд! Благодарим от сърце на д-р Петър Марков, който освен отличен професионалист е и прекрасен човек! Благодарим и на чудесния му екип за грижите и добрината!", написа журналистката.

Половинката му е с 12 лета по-млада и няма друг наследници, така че желанието за дете е било най-вече нейно, издават близки до двойката. Бойко има по-голям син от първата си съпруга Адриана, с която се разведе, малко преди да сключи втори брак.

Според запознати водещият на "Панорама" и бившата му все още са в лоши отношения, макар че от раздялата им мина доста време. Най-травмиран от развода обаче бил синът им Васил – младият мъж обвинявал баща си за краха на семейството и през последните 2 години отношенията им били силно обтегнати.

Бойко споделял пред свои познати, че Васко е достатъчно голям, за да се оправя сам в живота. Малко след развода плащал издръжка, но момчето сега е около 20-годишно и водещият решил, че вече няма нужда от финансовата му подкрепа. Не му се обаждал дори по телефона, защото бил прекалено зает с новото си семейство. Васил пък винаги е бил на страната на майка си Адриана и до ден днешен не отсъпвал от позицията си, обвинявайки баща си, че ги е зарязал.

Разводът на известния журналист се проточи дълго и беше болезнен за всички страни. С бившата му дълго не успяваха да се разберат по някои имуществени въпроси. Спореха ожесточено и за попечителството на сина им, който тогава още не беше пълнолетен. В крайна сметка тийнейджърът сам избра да остане при майка си.

Говори се, че инициаторът на раздялата бил водещият на "Панорама". Бившата му не подписала молбата за развод веднага, а нарочно упорствала и го държала под напрежение, за да му отмъсти. Макар че живеели под различни покриви от доста време, официалният им развод се протакал заради ината на Адриана и желанието й да натрие носа на Бойко.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).