Бойко Борисов заведе двама министри в Родопите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:32 / 28.11.2020
6364
Премиерът Бойко Борисов е на поредна инспекция в страната. С него са и финансовият министър Кирил Ананиев, образователният Красимир Вълчев и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков. На място хората помолиха премиера да се погрижи за подпорна стена, която чакали от 30 години и била уж укрепена по времето на Тройната коалиция. В действителност обаче не била направена и отново имало проблеми.

"Добре, ще огледаме сега и щом може да се работи и няма сняг, се заемаме. Но вие да сте ни свидетели, че нищо не е направено. Защото те са толкова нахални и нагли, че ще дойдат и ще кажат, че правим втора стена, която е имало, а то няма. Каквото сме поели ангажимент в Родопите сме го направили", отсече Борисов. "Това, което сте направили от Юндола насам е много хубаво. Благодарим", отговориха местни жители от село Рохлева. Оттам Борисов се отправи към местното училище в село Биркова, за да види извършения в него ремонт.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).