Благо призна: Не аз, а Eсмер надраска Колизеума! Ето защо я прикрил

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:36 / 19.07.2018
17599
3 години след като бе арестуван в Рим заради вандалска проява и публичния резил, на който бе подложен, Благой Георгиев изненадващо призна, че не той, а бившата му съпруга – рускинята Есмер Омерова, е надраскала името му на колона в Колизеума.

По време на участието си в кулинарното предаване "Черешката на тортата" Джизъса шашна зрителите с разкритието, че е поел вината вместо тогавашната му годеница. Тъй като бившата танцьорка не била от Европейския съюз, щяла да има доста сериозни проблеми с властите. От страх, че любимата му може дори да попадне зад решетките и да получи забрана да влиза в Европа, Джизъса предпочел да поеме вината, пише "Уикенд“.

Италианските издания "Рома капитале нюз" и "Кориере адриатико" гръмнаха с новината, че българският халф, който по това време играеше в руския шампионат по футбол е бил задържан от местните карабинери. Скандалът бързо придоби световен мащаб, а Благо отприщи вълна от гневни коментари в интернет. Бившият халф решил да посети Колизеума заедно с тогавашната си годеница и вече бивша жена.

По време на разходката им Есмер изчегъртала с монета инициалите му на една от колоните. Обикалящите района карабинери забелязали, че двойката се суети и веднага пристигнали. Джизъса признал, че се е опитал да дълбае по колоната. След проверка на самоличността му, Благо бе заведен в полицейския участък и му бе повдигнато обвинение за умишлено разрушаване на културно- историческа забележителност.

Този вид престъпление на Ботуша се третира по Наказателния кодекс, който предвижда глоба от 300 евро, а в някои случаи и затвор до една година. Благо отнесъл само парична глоба и съдебен акт. Само 9 месеца по-рано 42-годишен руснак бе пратен за 4 месеца зад решетките. Той отнесъл и глоба от 20 000 евро. 

2 г. и половина след скандал в Рим, приказката на мюсюлманката Есмер и фанатичния християнин Благо, приключи. Бившият национал великодушно остави на ревнивата красавица и сина им Елай цялото придобито по време на брака им имущество. А придобивките не бяха никак малки. Най-скъпата от тях бе луксозен ресторант на пъпа на Москва, оценяван за около $ 1 милион и клиника за естетична хирургия. След развода му с Есмер известният със слабите си ангели футболист отново се развихри.

Виж коментарите (4)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).