Бившият годеник на Златка: Благо е палячо, не се знае кой е жената

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:36 / 26.11.2018
20410
Бившият годеник на Златка Райкова Георги Валентинов коментира пред Нова връзката на доскорошната си възлюбена с Благой Георгиев и поведението на двамата в Big Brother Most Wanted. Изявеният ММА боец бе заедно с Райкова пет години, но малко след раздялата им красавицата започна да излиза с Благо Георгиев, който дотогава бе приятел на Валентино. Това обаче е в миналото, а боецът "не брои за живи" и двамата.

"Всеки греши, няма безгрешни, аз направих моята грешка, но не съжалявам, аз съм на 25", споделя Валентинов. "Не знам за такова нещо (че Благой му е откраднал Златка б.р.). Решението го взех аз, но след петгодишна връзка след два месеца тя се хвана с този палячо. Палячо е, защото нямаше честта дори да ми се обади. Това е чисто мъжко отношение." "Между тях двамата не се знае кой е жената, това е самата истина."

"По-скоро отвратен, благодарен съм на Господ, че ме отърва, дори на него съм благодарен, че ме отърва от този човек, защото този човек не е за мен."

"В тези отношения тарикати няма, това може да се случи на всеки. Всеки един мъж трябва да изпита такова разочарование в любовта. Аз се радвам, че се случи рано в живота ми."

На въпрос какво е станало с годежния пръстен, Валентинов отговори: "Питайте нея, не съм си го искал. И да го беше върнала, нямаше да го взема. Това е урочасан пръстен."

"Аз не ги броя за живи, все едно сме от различни планети. Те се показват какво представляват във "ВИП Брадър", цяла България им се смее."

А би ли излязъл на ринга срещу него? "Как да изляза срещу него? Все едно да изляза срещу някоя жена тук в парка, това е смешно."


Виж коментарите (2)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).