Бившият депутат от ПП Иван Христанов: Отказах да участвам в заговор за свалянето на ръководството на партията

Автор: Гено Петров
Коментари (0)
11:31 / 03.04.2023
4463
Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов, подобно на Николай Събев, написа енигматичен статус във фейсбук, в който ясно си личи, че има някакъв проблем в ПП.

"Преди 2 месеца се оттеглих от Продължаваме Промяната. Ясно заявих защо - тона на агресивна конфронтация блокира възможността на държавата да работи. Това не е упрек към ПП, а поведение на всички политически сили.

Имаше и друга причина - отказах категорично да участвам в заговор за свалянето на ръководството на Продължаваме Промяната.

Избрах да бъда чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. Цената за това е висока и малцина дръзваме да я платим.

Думите на Ник трябва да бъдат чути, защото е очевидно, че в ПП има проблем, който изисква преоценка на действията на съпредседателите", написа Христанов във фейсбук страницата си.

Иван Христанов напусна ПП малко преди началото на предизборната кампания. Той бе основното лице по сагата "Капитан Андреево", която според мнозина бе една от основните причини за падането на правителството на Кирил Петков.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).