Бивши министри на ГЕРБ с остра атака към Радостин Василев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:49 / 06.06.2022
2031
В изявите в медиите на министъра на спорта има само бомбастични закани за търсене на съдебна отговорност, вместо каквито и да било реални действия в подкрепа на българския професионален спорт. Това написа в личния си профил във Фейсбук Николина Ангелкова. Тя също така сподели и снимка на бившия спортен министър Красен Кралев и неговите думи: "Радостин Василев се изживява като разследващ журналист, полицай, прокурор и съдия едновременно. Вместо да си върши работата, за която е назначен".

Припомняме, че след финала в турнира за Купата на България, Василев заяви:

"Левски трябва да празнуват. Името на Красен Кралев не съм го споменавал в последното ми интервю, той разпознал ли се е? След като се е разпознал, значи има от какво да се притеснява. Аз не говоря празни приказки, тежки дни предстоят за Красен Кралев оттук нататък".

Известно е, че Ангелкова бе избрана за министър на туризма във второто и третото правителство на Бойко Борисов. На 7 ноември 2014 година Кралев става министър на младежта и спорта на мястото на служебния министър Евгения Раданова. Той е министър на младежта и спорта като част от второто правителство на Борисов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).