Бивш футболист и настоящ треньор уби свой приятел и опита да се самоубие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:44 / 15.06.2018
20413
Бившият футболист и настоящ футболен треньор Марио Метушев уби по жесток начин свой приятел в Гоце Делчев, а след това опита да се самоубие, предаде кореспондентът на bTV в региона.

По първоначални данни убитият е на 42 години и е открит в частен дом след подаден сигнал на тел. 112. Той е имал множество прободни рани по тялото.

На място са изпратени полиция и медици, които са констатирали смъртта на мъжа. На място е открит и Марио Метушев с прободна рана в областта на шията. Той е настанен за лечение в МБАЛ – Гоце Делчев в тежко състояние. По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава.

39-годишният Метушев, който има над 200 мача в елита, беше състезател на "Пирин" (Гоце Делчев), "Пирин 1922" , "Ботев", "Черно море", "Черноморец" и др. През последните години е треньор на отбора на "Места" (Хаджидимово).

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).