Бенатова към Костадинов: Не бива така! Кой ще казва кои са националните предатели, а?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:03 / 22.05.2022
6975
Журналистката Миролюба Бенатова с пост във фейсбук, който е насочен към  Костадин Костадинов. По-рано днес лидерът на "Възраждане" написа следното в страницата си:

"На семинар по тричане в Бродилово:) Според местните хора не е нужно почти нищо, освен два кола и едно въже, за да се осъществи "процедурата". Веднага се сетих, че за една друга процедура също не е нужно друго, освен два кола и въже. Само че нея ще я прилагаме не на кучета, а на национални предатели", 



Ето пък какво пише Бенатова

"Тъкмо приключих един телефонен разговор, от който разбрах още някои особености на българската "правораздавателна" система.

Слушах за опитите на пострадали да намерят справедливост в граждански процес. Слушах за разочарованието (според мен, съвсем обосновано), от крайното решение на втора инстанция. Слушах за нежеланието битката да бъде продължена и на ниво Върховен съд.

Нямах много какво да кажа, освен това, в което вярвам, а то е, че битката трябва да се води до край, с всички законови средства. Въпреки че изглежда глупаво и загуба на време. И въпреки обидата и болката, които институциите усилват, а не потушават.

След края на този разговор видях снимката на Костадинов, който съвсем директно призовава за публичен линч на "националните предатели". Колко лесно изглежда. И колко много хора биха ударили един палец, само защото си представят своите лични душмани, увиснали по дърветата.

Всички понякога искаме да дойде Горският и да накаже тези, които са наказали нас.

Но не става така.

Не бива.

Саморазправата води до още по-голям произвол.

А и все пак, най-важното. Кой ще казва кои са националните предатели, а?Костадин Костадинов, наистина се питам кой ще посочва: "Ти - да, ти - не!"




Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Връхлитат ни бури и гръмотевици: Код за опасно време в цялата стр...
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...
Тежки сцени в циганска махала на 35 км от Пловдив, има ранени пол...
Росен Желязков води листата на ГЕРБ-СДС за Европейските избори
Ужасът в Пловдивско: Едната ученичка е попаднала под автомобила и...
Божков отново в съда


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).