Бат Сали със сърдечна криза, отложиха делото срещу него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:26 / 10.10.2016
2192
Депутатът от ДПС Александър Методиев, който е обвинен за хулиганство, е постъпил в болница тази сутрин със сърдечна криза, това стана ясно в началото на първото заседание срещу народния представител. Това бе и поводът на делото да не бъде дадено ход и то веднага да бъде отложено за 14 ноември. Бат Сали държал лично да присъства на заседанията. 

Депутатът ще отговаря за това, че на 1 май около 16,10 ч. е извършил неправилно изпреварване, униформените му дали сигнал, но той само ги подминал. Малко по-късно през същото място преминава автобус, който е спрян за проверка. Единият от пътуващите е без документи, а един от пътниците се обадил на Бат Сали, който пристигнал веднага с груб тон. 

Той посъветвал мъжа без лична карта да не подписва акта, както и станало, след това започнал да размахва депутатската си карта. Заради двете си постъпки той се сдоби с обвинение за хулиганство и за неподчинение на полицейско разпореждане. Според евентуалната присъда за обвинението срещу него - 5 години лишаване от свобода, не се изисква задължителното му присъствие в съдебната зала.


Източник: в. 24 часа

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
В тази билка има калий, калций, желязо, манган, магнезий и цинк, ...
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за проблеми при издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).