Башар Рахал на помощ на Николета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:14 / 07.02.2018
12309
Силни емоции имаше за Николета Лозанова през последния уикенд. Най-известната плеймейт звезда на България, която ще дебютира като актриса в българския филм "Привличане", получи спешна помощ от продуцента на лентата Башар Рахал. Красавицата трябваше да озвучи своите реплики във филма, но нямаше как да дойде в студиото в София. Специално за нея бе наето такова в кипърската столица Никозия, където Николета се намира в момента. 

Башар от разстояние уредил всички подробности: озвучител, сценарий, музикално оформление и цялостен комфорт, за да може Лозанова да влезе максимално в своята роля. Продуцентите пазят в строга тайна коя е Николета в "Привличане". Това ще стане ясно от 23.02, когато филмът тръгва по кината в цялата страна. 

За да бъде абсолютно перфектна в своето изпълнение обаче, Николета много държала да получи най-точни напътствия. Поради тази причина Рахал смело влязъл в ролята на режисьор и се притекъл на помощ, разигравайки етюди и споделяйки техники от американската актьорска школа. Цялата ситуация се разиграла пред смаяните погледи на посетителите на известно столично заведение, където в този момент актьорът обядвал. В крайна сметка записът минал идеално и в момента Николета се е отдала отново на заслужена почивка в слънчев Кипър.

Ролята в "Привличане" ще е първият кино дебют на Николета Лозанова, която силно се вълнува за участието си. Тя е сигурна, че ще изненада не само хилядите си фенове, но и критиците, които жадно чакат да проверят артистичната й дарба. Хубавицата дори обмисля да хване полет за София за официалната премиера на 19 февруари.

Виж коментарите (4)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).