Автомобил на украинка надраскан брутално с червена боя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
20:39 / 16.10.2023
5151
Автомобил на украинка беше надраскан брутално с червена боя във Варна, научи Varna24.bg. Ето и цялата история, която се споделя в социалните мрежи:

Колата на нашата Мария. От първия ден както е дошла помага на хората. В студ, в жега, сама, с детето си. Детето й е спортист и представлява България на спортни соревнования. Живее на квартира, завърши курс по български език. Завърши курс по фотография в България с български преподавател. Плати си курса сама. Всяка сряда подстригва хора в нужда безплатно, защото е фризьор. Колата й стои пред блока откакто е дошла, не я кара.

Тези украинци , които са дошли с коли да не би да ги откраднали? Това че в Украйна хора с хубави коли, говори за ниво на живота там преди войната. Да не би бягат от бедност?

Но няма да можете да посеете зло и омраза в нас, защото ние сме на светлата страна. А вие живейте с черна си душа, преглъщайте докрай всичките гадости, които изпръсквате по светли хора.

А ние познаваме най-добрите представители на българския народ, които са повече и които стоят рамо до рамо с нас и не ни оставят да се отчайваме.

Ние ще измием колата, но вашата същност – не", пише потребител на Фейсбук и качва снимките, които ви показваме в галерията.

- "Колата на доброволката Мария от Украински Дом Варна - Українська діаспора Болгарії "Український Дім" осъмва така тази сутрин в кв. "Чайка", Варна.

Мария помага откакто е в България, освен това работи, плаща си квартирата, отглежда достойно сама детето си. С какво пречи тя на българския патреот, освен че очевидно е дошла до тук с джип, който дори не кара особено?", пише от своя страна Svetlozara Koleva.

Виж коментарите (31)

Още по темата (4445):
06.05.2024 На фронта загина Александър Пелешенко, двукратен европейски шампион по вдигане на тежести
04.05.2024 Русия обяви за издирване украинския президент
29.04.2024 В Пловдив заработи център за бежанци и мигранти
29.04.2024 Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войната в
Украйна
20.03.2024 Папа Франциск отново призова за преговори за Украйна и Близкия Изток
16.03.2024 Лавров: Въпросът чии са Крим и Севастопол е затворен завинаги
Още новини от Национални новини:
Два дни без онлайн услугите на голяма банка
Българска компания закупи италиански конкурент
По-ниско увеличение на пенсиите от заложеното в бюджета
Пеевски: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътреш...
Голямата проверка в складовете на "Лукойл" най-вече заради количе...
Роден е на днешния ден, умира едва на 28, но оставя ярка следа в ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).