Автобуси осигуриха подкрепа за кабинета срещу студентите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:51 / 01.11.2013
5979
Поддръжници на кабинета "Орешарски" се събраха в пространството между храм-паметника "Александър Невски" и Народното събрание и с възгласи "Подкрепа" засвидетелстваха своите симпатии към управляващите. В тълпата в близост до северния вход на парламента има хора от Перник, Враца и от столицата.

По-рано днес се появи информация, че подкрепящите са пристигнали организирано в София. В електронното пространство бяха разпространени кадри, за които се твърди, че показват как общинари и други хора от Перник тръгват с автобус за столицата, за да се включат в акцията на контрапротестиращите, която трябва да съвпадне по време със студентския протест срещу властта.

Сайтът "За Перник" публикува видеото, което обиколи и социалните мрежи. Изданието твърди, че кадрите са заснети в 7:10 часа на паркинга зад община Перник. Според публикацията става въпрос за общински служители, които е трябвало да бъдат превозени до столицата, за да бъдат противопоставени на "Ранобудните студенти".

"Община Перник не е организирала и не изпраща в София никакви автобуси. Автобусите, за които има информация, се организират от БСП-Перник. В тях няма общински служители", заяви категорично кметът на Перник Росица Янакиева, която се включи в "Здравей, България" по телефона. В коментар на кадрите, председателят на Общинския съвет, който е от ГЕРБ и е опонент на Янакиева, обаче заяви, че в организираните автобуси има и общински служители.

Източник: Нова ТВ

Виж коментарите (21)

Още по темата (543):
28.06.2014 Борисов: Кабинетът да каже: "Провалихме се, спасете държавата"
14.06.2014 Вувузели на годишнината от протестите срещу Орешарски в Пловдив
14.06.2014 Оставка в сряда и избори наесен?
14.06.2014 Пловдив излиза на протест прещу правителството
14.06.2014 Една година протести срещу кабинета "Орешарски"
06.06.2014 Кметовете на ГЕРБ скочиха срещу неадекватното ни правителство
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).