Армията ни била готова да реагира светкавично при терористичен акт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
17:38 / 20.12.2016
19541
Началникът на отбраната генерал Константин Попов е издал указание за повишена бдителност от териростични атаки по време на коледните празници. След нападенията от вчера ще бъдат предприети и допълнителни мерки, съобщава Нова тв.

Това беше съобщено по време на мултинационално военно учение на полигона Ново село. При евентуални инциденти, армията има готовност да реагира с група до час. Засилена е и охраната на военните обекти.

По време на учението вчерашните атентати коментира и американският посланик в България. Днес посолството на САЩ в Турция не работи.

"Ние сме издали съвети към нашите граждани, които пътуват в Европа през този сезон, да вземат специални мерки, но не можем да коментираме как е организирана охраната на посолствата. Разбира се, нашето посолство в София винаги е на разположение при извънредни ситуации. Телефоните ни са отворени и ще помогнем на всеки, който има такава нужда", заяви Ерик Рубин, посланик на САЩ в България.


Виж коментарите (44)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).