Арменци са били в пловдивския джип, задявали млада дама

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
14:46 / 19.08.2016
13613
Млада бургазлийка е в епицентъра на зрелищния скандал в Слънчев бряг, който завърши със стрелба. Това съобщиха за Burgas24.bg от полицията. Хубавицата е привлякла вниманието на двама арменци от Пловдив. 

Мъжете, които се придвижвали с лек автомобил "Рейндж Ровър Спорт", започнали да задяват девойчето, което очевидно не се понравило на нейните приятели - трима мъже от Димитровград. 

Те скочили да защитават 20-годишната си колежка, с която заедно работили в Слънчев бряг, напрежението ескалирало и за да се покажат като по-големи мъже, арменците извадили газов пистолет и стреляли няколко пъти.

Екшънът се разиграва рано тази сутрин в района на хотел "Кокиче" в Слънчев бряг. След като стреляли, арменците отпрашили към Варна. Техният "Рейндж Ровър" е спрян от полицейски служители на съществуващо КПП в района на ресторант "Каручката". 

Служителите на реда установили, че зад волана е 28-годишният А.О. - арменец, притежаващ паспорт от Руска Федерация, със статут на постоянно пребиваващ в Пловдив, а негов спътник е 36-годишният арменски гражданин А.А.

Намерен и иззет е газов пистолет, притежаван законно от А.О. Установени и задържани са и другите участници в инцидента - 20-годишната К.Г. от Бургас и З.Г., 20-годишен, С.В., 20-годишен, А.Т., 19-годишен - всички от Димитровград, работещи на различни търговски обекти в Слънчев бряг. 

Извършени са разпити на свидетели - очевидци на инцидента, като са иззети записи от видеокамери, покриващи района. По случая e образувано досъдебно производство за хулигански действия.

При последвалите процесуално-следствени действия е извършено претърсване в квартирата, ползвана от димитровградчаните, като са намерени и иззети няколко плика със суха зелена тревна маса - канабис с общо тегло 70-80 грама, за което е в Районно управление - Несебър образувано бързо полицейско производство срещу З.Г.

Виж коментарите (12)

Още по темата (1):
19.08.2016 Прокуратурата подхвана героите от сутрешния екшън в Слънчев бряг
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).