Арестуваха ултраса, който преби момче в Овчеполци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
11:33 / 18.04.2016
13697
Арестуван е агресорът, който от вчера издирва полицията в Пазарджик. 24-годишният Ангел Калеев е бил открит в частен имот в съседното село Черногорово, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Сега е арестуван за 24 часа, с него ще бъдат предприети процесуално-следствени действия. По предварителна информация младежът е оказал съпротива.

Националистът и ултрас на "Левски" Ангел преби зверски 17-годишното ромско момче Митко от село Овчеполци, защото му било казало, че двамата са равни. Агресорът качи клипа с гаврата в интернет.

Районната прокуратура в Пазарджик извършва разследване по досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на непълнолетно лице.

До момента е установено, че на 16 април 2016 г. в село Овчеполци е бил нанесен побой на М.Й., на 17 години, от същото село, като кадри от посегателството срещу него са били разпространение в интернет.

Работата по случая е започнала незабавно след установяване на инцидента. Наблюдаващ разследването е Георги Кацаров, районен прокурор на Пазарджик.

По случая се извършват процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да установи вида и характера на телесните повреди и др.



Източник: Блиц

Виж коментарите (48)

Още по темата (2):
18.04.2016 Мъжът, пребил циганче: Националист съм, не съжалявам за нищо
17.04.2016 Брутална агресия срещу момче от ромски произход заради реплика
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).