Анна Цолова се връща в BTV?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:55 / 14.09.2017
29480
Нова изненадваща версия за бъдещето на Ани Цолова - ТВ водещата може да се върне в btv като лице на сутрешния блок и партньорка на Антон Хекимян. Преди дни тя се е чула с един от ключовите шефове на медията, а идната седмица е насрочена среща с шефа на канала Флориан Скала. Възможно е Цолова да се завърне в медията, от която стартира кариерата й, още от януари догодина, когато изтече договорът й с Нова. Оказа се, че Цолова е изхвърчала от "Здравей, България", не защото вече не й се работи там, а заради приятелството си с бившата шефка на новините Дарина Сарелска. 

Това се шушука из коридорите на медията. Колеги на водещата са възмутени, че е била отстранена от работа, докато е била в отпуск, пише "Уикенд". Цолова отваря нова страница в кариерата си, съобщиха от Нова телевизия в края на миналата седмица. Самата Ани обяви, че ще прави ново предаване, по което уж работи от година. Никой в медията обаче не повярва на това. Из коридорите на телевизията се шушука, че има съвсем друга причина журналистката да изгуби мястото си до Виктор Николаев. 

Както е известно, Цолова от години е една от най-близките приятелки на Дарина Сарелска, която също бе отстранена от поста си след месеци опити от страна на телевизията да излъска имиджа й. Той бе непоправимо съсипан от бившия й подчинен Васил Иванов, който публично я обвини в цензура. Според ора от Нова тв Цолова не криела симпатиите си към своята бивша шефка и открито заставала на нейна страна след уволнението й. Двете се познават от времето на bTV, остават заедно в Нова тв, като идеята им била да продължават в същия дух до пенсия.

Този комфорт обаче бил съсипан от отстраняването на Сарелска, а Ани така и не се примирила. Накрая се наложило да й предложат да помисли с какво друго може да се занимава в телевизията, тъй като очевидно не се чувства добре на позицията, която до момента е заемала. Дали наистина Цолова от цяла година готви предаване извън новините, е под въпрос, тъй като поне докато водеше "Здравей, България" тя не показваше интерес към теми извън ежедневния новинарски поток. 

Светските интервюта изглеждаха най-трудни за нея и тя често директно е обявявала, че не обича да задава лични въпроси. Ето защо е много трудно да си я представим като водеща на светско предаване. Засега не е ясна нито темата на ново й шоу, нито часовият пояс, в който ще тече. Най-вероятно, ако въобще има такова предаване, то ще се излъчва в събота и неделя от 17 до 18 часа. В момента в този часови пояс текат повторения на предаването "Съдби на кръстопът" и очевидно се търси с какво да ги заместят. По-вероятно е обаче Цолова да се върне в bTV и да застане до Хекимян, подозират из медийните следи.

Виж коментарите (1)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Без реклами на хазарт в медиите, засега
Правилото 20-20-20 при работа на компютър
Бориславова обясни за фалшифицираните документи
Работното време на големите вериги магазини и куриерите по празни...
Простреляното в главата 2-годишно дете е по-добре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).